ANTE ŠARAC FRAJER POK. MATE ROĐ. 1955. DRAGOVOLJAC DOMOVINSKOG RATA

30.11.2021. 10:09:00

“Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer ti si sa mnom!” (Ps 22,4) Okrijepljen sakramentima vjere, napustio nas je dana 28.XI.2021. naš voljeni suprug otac, dida i brat

ANTE ŠARAC FRAJER

POK. MATE ROĐ. 1955. DRAGOVOLJAC DOMOVINSKOG RATA
Posljednji ispraćaj našeg voljenog pokojnika biti će u utorak, 30.XI.2021. u 15 sati na groblju Svetog Luke u Kučićima. Ožalošćeni: supruga Sanja, sin Hrvoje, kćeri Antonija i Lukrecija, zetovi Ćiro i Filip, unučad Ante, Ana, Marko i Mijo, brat Boro s obitelji, obitelj pok. brata Josipa, sestra Milica s obitelji, sestra Silvija s obitelji, sestra Anita s obitelji, sestra Lidija te ostala rodbina i prijatelji. Zbog epidemioloških mjera molimo biti oprošteni od kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.

Izvor: Slobodna Dalmacija

Izvorni autor: SD/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.