ANTE VULETIĆ - ŽURA HRVATSKI BRANITELJ 1947. – 2021.

08.12.2021. 09:17:00

"Ja sam Uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će." Iv 11,25. S vjerom u život vječni i zahvalni za svu ljubav koju nam je pružio, javljamo rodbini i prijateljima da je dana 6. prosinca 2021. godine u Gospodinu usnuo naš voljeni suprug, otac, djed, brat, svekar i punac
ANTE VULETIĆ - ŽURA
HRVATSKI BRANITELJ 1947. – 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u srijedu 8.XII.2021. godine na mjesnom groblju Sv. Ilije - Kljaci u 14 sati. U tuzi i vječnoj ljubavi ostaju uvijek tvoji: supruga Marija, djeca Helena, Tomislav i Ivana, unučad Anđelka, Josipa, Antonio, Kristian s suprugom Irenom, Petra, Marko i Ivano, sestra Ika Tamburović, nevjesta Vesna, zetovi Josip i Boško te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo bit oslobođeni žalovanja. Počivao u miru Božjem!

Izvor: Slobodna Dalmacija

Izvorni autor: SD/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.