Automobilom uletio u trgovinu: Za sve su krivi alkohol i brzina

09.02.2019. 10:00:22

Zagrebačka policija dojavu je zaprimila u subotu oko 5.20 sati. Utvrdili su kako je vozač bio pod utjecajem alkohola te je zadržan u prostorima policije do otrježnjenja Prolazio sam ulicom kad sam vidio automobil koji se zabio u trgovinu. Za njega očito vrijedi 'kad si gladan nisi svoj', ispričao nam je čitatelj koji nam je poslao fotografije nesreće. Iz zagrebačke policije potvrdili su da su zaprimili dojavu o prometnoj nesreći u subotu oko 5.20 sati. Automobilom zagrebačkih registracija vozač (32) se zabio u trgovinu u Soblinečkoj ulici u Soblincu kod Sesveta. Utvrdili su kako je vozio pod utjecajem alkohola, a nadzor nad vozilom izgubio je zbog prevelike brzine. U nesreći nitko nije ozlijeđen, nastala je samo materijalna šteta. Vozač je isključen iz prometa te je zadržan u prostorijama policije do otrježnjenja.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.