Bačena bomba pod automobil lidera Narodnog pokreta 'Dinara-Drina-Dunav'

27.06.2013. 15:30:47

Policija obavlja očevid i još nije izdala službeno priopćenje, ali se novinarima obratio Tomislav Bokan, potvrdivši da je bomba bačena na njegov službeni automobil, ali da se on nije nalazio u njemu.
Pod službeni automobil direktora Javnog poduzeća 'Urbanizam' Tomislava Bokana, lidera Narodnog pokreta 'Dinara-Drina-Dunav' i predstavnika Romske demokratske stranke koja je dio vladajuće koalicije u Novom Sadu, u četvrtak prije podne bačena je bomba, javili su vojvođanski mediji. U eksploziji je ozlijeđeno dvoje Novosađana koji su u vrijeme eksplozije prolazili ulicom. Oni su zbrinuti u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine. Policija obavlja očevid i još nije izdala službeno priopćenje, ali se novinarima obratio Tomislav Bokan, potvrdivši da je bomba bačena na njegov službeni automobil, ali da se on nije nalazio u njemu. Bokan je rekao da postoji svjedokinja koja je vidjela 'mlađeg muškarca koji je s kapom i bijelim rukavicama prošao pored automobila i nešto bacio ispod'. Vatrogasci i policija se nalaze na licu mjesta, kao i ekipe Hitne pomoći, a ulica je blokirana zbog očevida. U eksploziji bombe oštećeno je i nekoliko okolnih automobila. Tomislav Bokan, predstavnik Romske demokratske stranke u Skupštini Novoga Sada, na čelu je Pokreta "Dinara - Drina -Dunav" koji je, kako se navodi na internetskoj stranici pokreta, utemeljen kako bi se "čuvala, štitila i unapređivala duhovna i nematerijalna kulturna baštinu Srba i ljudska prava raseljenih i prognanih Srba Dinaraca-Krajišnika s prostora Hrvatske i BiH.
Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.