Badava Mladenki Šarić histerično urlikanje, 60 posto Sinčićevih glasova nije dovoljno za pobjedu

30.12.2014. 08:57:39

Sjećate li se histerične dernjave u izbornom stožeru Ive Josipovića bivše novinarke Večernjeg lista i bivše 'desničarke', Mladenke Šarić, nakon pobjedničkog govora Kolinde Grabar Kitarović u kojem je predsjednička kandidatkinja HDZ-a pozvala sve Hrvate na zajedništvo i na promjenu nesposobne političke nomenklature na vlasti?

– E nećete, nećete, mi ćemo pobijediti, nećete, nećete – derala se predsjednica fan cluba aktualnog predsjednika, poznatijeg pod nadimkom Lex, inače, Šarić je bila nekoć smjerna obožavateljica Ive Sanadera i žestoka kritičarka Ive Josipovića.Naime, Mladenka Šarić je u kratkoj izjavi za portal Index.hr, portalu koji je, barem dosad, na korektan način pratio predsjedničke izbore, odnosno, ono što se događalo nakon prvog kruga izbora, rekla da imaju podatke agencije IPSOS PULS prema kojima će u drugom krugu predsjedničkih izbora 61 posto glasača Ivana Vilibora Sinčića glasovati za Ivu Josipovića. Čak i da ne laže vatrena Josipovićeva obožavateljica ( potpuno je nejasno kad je spomenuta agencija imala vremena napraviti takvu anketu s obzirom da su birališta zatvorena sinoć ), koja zaboravlja koliko su agencije stvorene za obmanu hrvatskih građana promašile u prvom krugu, to predsjedniku Josipoviću ne bi bilo dovoljno, naime, to bi značilo da bi Josipović dobio oko devet posto Sinčićevih glasova, što je nedovoljno s obzirom na činjenicu da će glasovi profesora Milana Kujundžića gotovo je sigurno otići Kolindi Grabar Kitarović, no, ne samo to, s obzirom na tijesne rezultate u prvom krugu predsjedničkih izbora očekuje se masovan odaziv Hrvata u Bosni i Hercegovini na izbore u drugom krugu te dijaspori, a to su glasovi HDZ-a, drugim riječima, ako samo 100 000 Hrvata više iz dijaspore izađe na izbore 11. siječnja, uz 40 posto Sinčićevih glasova te glasove profesora Kujundžića, kao i činjenicu da će odaziv u drugom krugu biti veći za otprilike sedam posto nego što je to bilo u prvom krugu predsjedničkih izbora, predsjednička kandidatkinja HDZ-a, Kolinda Grabar Kitarović imati će veću šansu za pobjedu. Razlika između Kolinde Grabar Kitarović i Ive Josipovića nakon prvog kruga predsjedničkih izbora simboličnih je 20-tak tisuća glasova, dijaspora, sama, ima kapacitet to preokrenuti, dakle, čak i bez svih glasova profesora Kujundžića. Sasvim sigurno će Sinčićevi glasači glasovati za Josipovića nakon što je je iz njegovog stožera došla optužba da je Sinčić 'šarena laža', kako jer rekla grobarica hrvatske sirotinje, Milanka Opačić - Milka. Ne samo da Mladenki Šarić ne ide suočavanje s činjenicama, nego joj ni matematika nije jača strana. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.