Bajaga održao koncert u pulskoj Areni, uoči nastupa se osvrnuo na Karlovac i Hladno pivo

12.08.2018. 09:59:31

'DA JE OBRNUTO ...' Nakon što mu je na poticaj pojedinih braniteljskih udruga otkazan nastup na karlovačkim Danima piva, Momčilo Bajagić Bajaga održao je koncert u pulskoj Areni. Bajagu i Instruktore dočekalo je oko 5.000 obožavatelja, a ovo je ujedno bio i njegov prvi koncert u pulskoj Areni. Osvrnuvši se na otkazivanje vlastita koncerta u Karlovcu, Bajaga je spomenuo i zagrebački bend Hladno pivo, koji je - podsjetimo - odbio nastupiti umjesto Bajage 3. rujna na Danima piva. "Ovaj potez momaka iz Hladnog piva… oni su super momci, svaka čast! I da je bila obrnuta situacija, ja bih isto tako postupio. Mislim da je to od njih bilo šmekerski, vrlo kolegijalno, a i hrabro", rekao je Bajaga prije koncerta za Glas Istre.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.