Bajaga večeras u pulskoj Areni, ‘Hladno pivo’ odbilo nastupiti u Karlovcu

11.08.2018. 13:13:43

Nakon što je otkazan nastup Momčila Bajagića – Bajage na ovogodišnjim Danima piva u Karlovcu po medijima se proširila vijest kako će umjesto njega zasvirati poznati hrvatski punk-rock sastav ‘Hladno pivo’. No, oni su se oglasili preko službene Facebook stranice i demantirali nastup u Karlovcu: “Kako je bilo pitanja vezanih za nasu navodnu svirku u Karlovcu na Danima piva 03.09., o cemu su se jucer raspisali razni mediji, odlucili smo se razbiti dileme i trileme oko toga: Doci cemo mozda popiti pivo, ali necemo svirati jer ne zelimo biti nicija zamjena. Dragi Karlovcani, vidimo se nekom drugom prilikom. Zivjeli !!!” Bajagin menadžer Gane Pecikoza za Tanjug je rekao da koncert nije ni bio potvrđen. “Nitko nije mogao otkazati nešto što nije ni zakazano. Bili smo u pregovorima oko nastupa ‘Bajage i Instruktora’ u Karlovcu, međutim, oni su se odlučili za drugu soluciju. Nijedan ugovor nitko nije potpisao s organizatorima, tako da je nemoguće otkazati nešto za što nismo bili angažirani. Apsolutno je pravo svakog organizatora da dovede muzičare koje on želi. Nama je važno da u subotu imamo veliki koncert u Puli, koji branitelji nisu ni probali spriječiti”, rekao je Pecikoza. Bajaga i instruktori će u pulskoj Areni nastupiti 11.08. s početkom u 21 sat.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.