Bandiću novci ne pomažu! ODLUČENO JE: Ništa od slobode!

07.11.2014. 13:59:41

U istražnom zatvoru ostat će do daljnjeg kako ne bi mogao utjecati na svjedoke. U rješenju suca istrage Županijskog suda u Zagrebu Zdenka Posavca stoji kako "za sada nema uvjeta za prihvaćanje jamstva, mjera opreza ili drugih blažih mjera u odnosu na prvookrivljenika s obzirom na to da ga se tereti za počinjenje 16 kaznenih djela", piše 24 sata. S obzirom na to, Milan Bandić do daljnjeg ostaje u Remetincu. Podsjetimo, zagrebački gradonačelnik ponudio je jamčevinu od 5,8 milijuna kuna da se brani sa slobode. Sudac je Bandićev prijedlog odbio kao neosnovan jer se Bandića sumnjiči da je kaznena djela za koja se tereti činio kroz dulje razdoblje, pri čemu je Grad Zagreb oštetio za više od 20 milijuna kuna. Pri tome je pokazao visok stupanj upornosti i kriminalne volje u počinjenju kaznenih djela koje je počinio vršeći dužnost gradonačelnika Grada Zagreba, a na kojoj se i sad nalazi. U istražnom zatvoru ostat će do daljnjeg kako ne bi mogao utjecati na svjedoke.  
  • Autor: I.Galešić
  • Photo: Robert Anic/PIXSELL
Izvorni članak možete pogledati OVDJE      

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.