BANJA LUKA Na Bulevaru srpske vojske 'zoljom' gađao zgradu hrvatske kompanije

31.03.2018. 12:07:55

ISTRAGA U TIJEKU
Nepoznata osoba ispalila je oko ponoći protutenkovski projektil na poslovnu zgradu hrvatskog osiguravateljskog koncerna Agrama u Banjoj Luci pri čemu je pričinjena značajna šteta. "Eksplozivna naprava ispaljena je na poslovni objekt na Bulevaru Srpske vojske u Banjoj Luci, a ozlijeđenih u eksploziji nije bilo", rekla je glasnogovornica Centra javne sigurnosti u Banjoj Luci Marija Markanović. Kako navode mediji, na zgradi je nastala značajna šteta, a stražar koji je osiguravao objekt, osim pretpljenog šoka, nije ozlijeđen. Policija je blokirala područje oko zgrade. Mediji navode da su ostaci zolje pronađeni nedaleko zgrade. Državni odvjetnik u Banjoj Luci naložio je provođenje detaljne istrage.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.