Belgijski mediji "pokopali" Genk nakon poraza od Dinama: "Za ovo ste se borili cijele sezone? Hrvati su bili savršeni..."

01.10.2021. 10:19:00

U susretu 2. kola Europske lige Dinamo je na gostovanju kod Genka slavio s visokih 3:0, čime su nastavili sjajan niz u Belgiji.

Već četvrtu utakmicu zaredom Dinamo ne zna za poraz u Belgiji, nakon što su dva puta svladali Anderlecht i Club Brugge jednom, sada su slavili i protiv Genka. 

Nakon utakmice belgijski mediji nisu bili previše oduševljeni prikazanom igrom Genka koji je doživio težak poraz na domaćem terenu. Štoviše, list Het Laatste Niuews postavio je pitanje igračima jesu li se za ovo borili cijele sezone.

Tvrde kako su ovako lošom izvedbom učinili medvjeđu uslugu svojim navijačima pa dodaju da su igrači Dinama bili tehnički savršeni, čvrsti i lukavi kada je to bilo potrebno.

Nadalje, Sudinfo piše da je Genk doživio težak poraz te da se nije uspio vratiti u utakmicu nakon crvenog kartona. Također, spomenuli su da u nastavku utakmice nije bilo zanimljivih događanja, osim na tribinama kada su navijači Dinama bacili baklje na teren i nakratko prekinuli utakmicu.

Het Niuewsblad piše kako je ovo gorak poraz za Genk pa prenose izjave trenera i igrača belgijske momčadi koji su bili vidno razočarani nakon utakmice.

Napominju kako bi s pobjedom protiv Dinama i šest bodova ukuno bili bliže plasmanu u drugi krug natjecanja, ali to će sada biti jako teško za ostvariti. 

Izvor: gol.hr

Izvorni autor: gol.hr/Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.