Bernardić objavio fotku s groba Olivera Dragojevića! Jeftino skupljanje poena ili iskrena emocija!?

18.03.2019. 18:45:23

Davor Bernardić, čelnik SDP-a objavio je fotografiju na kojoj polaže cvijeće na na grobu legende hrvatske estrade, Olivera Dragojevića. “I da oću i da smin, ne bi moga skupit svu lipotu života, niti suze ovog svita. Fališ nam. Doista si ostavio trag u beskraju”, napisao je Bernardić uz fotografiju koju je objavio na Facebooku. Javnost je na taj njegov potez reagirala podijeljeno.

Jedni misi da je riječ o iskrenoj sućuti i poštovanju prema legendi hrvatske glazbe, a drugi da je riječ o jeftinom skupljanju političkih poena vrijeme kad SDP napuštaju istaknuti članovi, a stranka u anketama nikad niži rejting. “Drš se ti Bero ličkog kupusa i doreine,a Olivera pusti nek da počiva u miru” “Posjet grobu i molitva intimna je stvar… Sramotno je preko tuđeg imena skupljati jeftine političke poene,” stoji u jednom od komentara.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.