'Bez iskaznice SDP-a nije se moguće zaposliti'

24.05.2013. 16:36:49

Za razliku od Obersnela, ja ne dijelim građane Rijeke na lijeve i desne, niti tako dijelim potencijalne koalicijske partnere. Moja istinska koalicija su građanke i građani Rijeke koji su nezadovoljni SDP-ovom vlašću, rekao je Hrvoje burić.
Hrvoje Burić, kandidat koalicije HDZ-HSS-HSP-AS za gradonačelnika Rijeke, uputio je oštre optužbe na račun sadašnjeg SDP-ovog gradonačelnika Vojka Obersnela. Burić je zamjerio i svojim protukandidatima koji nisu ušli u drugi krug što mu nisu dali podršku. - Iako je gradonačelnik gradskim vijećnicima obećao da to neće biti tako, daju se potkoncesije. Građani Rijeke ponovno su oštećeni na račun raznoraznih tajkuna. Poštenje, istina i borba protiv korupcije ne poznaju desno ili lijevo. Da je bilo koji drugi Obersnelov protukandidat prošao u drugi krug, bez obzira na ideološke razlike, ja bih mu još u izbornoj noći dao svoju podršku. Za razliku od Obersnela, ja ne dijelim građane Rijeke na lijeve i desne, niti tako dijelim potencijalne koalicijske partnere. Moja istinska koalicija su građanke i građani Rijeke koji su nezadovoljni SDP-ovom vlašću, moja koalicija su sve one nezaposlene Riječanke i Riječani koji se u ovom gradu bez stranačke iskaznice gotovo pa i ne mogu zaposliti – rekao je Burić, prenosi Novi list. Burić u drugom krugu u borbi protiv Obersnela računa na glasove poduzetnika koji u Rijeci ne mogu profitabilno raditi jer javni natječaji ukazuju na pogodovanje, socijalno ugroženih za koje riječka vlast nije pokazala niti trunku brige i osjetljivosti, starih i nemoćnih kojima se nije pomagalo, mladih ljudi koji su prisiljeni u kolonama napuštati grad u potrazi za poslom, te svih građana koji se žele boriti protiv korupcije i pogodovanja riječkim tajkunima. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.