Bili smo prvi kad je trebalo

10.09.2015. 11:08:15

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. i Udruga branitelja Domovinskog rata „Zagrebački velesajam“ organiziraju tradicionalni Natječaj za književno – publicističku nagradu „Bili smo prvi kad je trebalo“ za – 2015. godinu. Na natječaj za najbolju knjigu koja govori o stvaranju slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države, odnosno o danima ponosa i slave mogu se natjecati autori koji su od 20. rujna prošle godine do 20. rujna ove godine objavili roman, zbirku pjesama, fotografija, novela, putopisa, crteža, karikatura i drugo. Autoru najbolje knjige, po ocijeni prosudbenog suda, pripast će „Zlatna plaketa – Bili smo prvi kad je trebalo“, a nagrada će se dodijeliti 06.listopada 2015.g u dvorani Brijuni na Zagrebačkom velesajmu u Zagrebu.Poćetak svečanosti u 11,00 sati. Natječaj se organizira kontinuirano od 2.000. godine radi poticanja stvaralaštva na Domovinski rat, a poglavito se žele privući sami sudionici ratnih i inih događanja da objavljuju svoje knjige i publikacije – da se ne zaboravi. Lani je ova nagrada uručena dr. Andriji Hebrangu za knjigu „Zločini nad civilima u srpsko-crnogorskoj agresiji na Republiku Hrvatsku“. Mladen Pavković, predsjednik UHBDR91. Željko Baća, predsjednik UBDR“Zagrebački velesajam“

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.