Bilje se prisjeća 21 poginulog branitelja

03.09.2014. 16:04:02

OPĆINA Bilje nadomak Osijeka danas se prisjeća 21 poginulog branitelja, a tom su prilikom članovi njihovih obitelji, predstavnici lokalne vlasti i udruga stradalnika položili vijence na grobljima u Osijeku i Bilju, te zapalili svijeće. Među poginulim biljskim braniteljima, devetorica su odvedena i ubijena na raznim stratišima, te su ekshumirani, a trojica se još vode kao nestali. Načelnik Općine Bilje Željko Cickaj istaknuo je kako nijedan Biljanin nikada neće zaboraviti 3. rujna 1991. te da "svete žrtve nikada ne smiju biti zaboravljene". Večeras će se održati mimohod branitelja i članova obitelji poginulih Ulicom kralja Zvonimira do spomen-obilježja ubijenima u Parku hrvatskih branitelja u Bilju. U crkvi Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije misu zadušnicu služit će župnik Ivan Petričević. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.