BIŠĆAN: PROTIV ŠVICARACA NEĆE BITI KALKULACIJA

28.03.2021. 17:37:00

Nakon poraza od Portugala na startu Europskog prvenstva, mlada hrvatska reprezentacija do 21 godine očekuje nedjelju (18 sati) i drugi dvoboj kojem je opet domaćin Koper. Suparnik će biti Švicarska koja je u svom prvom susretu svladala Englesku.

- Nećemo kalkulirati ništa, već idemo na pobjedu. Švicarska je vrlo dobra momčad, tvrda i čvrsta. Natjecateljski postavljena, pokazala je to i protiv Engleske. U nekim segmentima poput trke i agresije su bili čak i dominantni što nisam očekivao, rekao je izbornik Igor Bišćan na početku te je nastavio:

- Moramo tražiti pobjedu pa ćemo se i drugačije postaviti na terenu. To znači da će biti i promjena u momčadi. Protiv Portugala smo bili defenzivniji i pokušali smo ih uhvatiti na krivoj nozi. Sada moramo biti drugačiji. Plan? Nakon poraza od Portugala nam se smanjuju opcije. Pobjeda je prioritet, iako nam u nekoj soluciji i neodlučeni rezultat igra za prolaz dalje.

Izbornik Hrvatske U-21 je dodao:

- Dečki su dobro, nije bilo razloga da ovaj poraz od Portugala dožive tragično. Oni su na toj utakmici dali sve od sebe, ispunili su plan koji je postojao prije utakmice. Naravno, moja je odluka bila da igramo na onakav način, jer smo tako imali, po meni, najviše šanse osvojiti bod ili tri. Nismo bili deklasirani, ali smo izgubili. Prijenos utakmice Hrvatska - Švicarska možete gledati od 17,50 na HRT 2

Izvor: hntv.hr

Izvorni autor: HNTV/Foto: HNS

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.