Bjelovarski gradonačelnik BRUTALNO spustio županiji zbog Bajage: EVO što je rekao

16.08.2018. 07:00:18

Bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak na svom Facebook profilu žestoko je reagirao na najavu bjelovarske dožupanice koja je predložila da Bajaga zapjeva u svom rodnom gradu na Dan grada Bjelovara i Dan bjelovarskih branitelja. Hrebak je u svojoj objavi na istaknuo kako su županije zapravo potpuno bespotrebne te kako su u istima zaposleni uhljebi koji se bave marginalnim temama dok istovremeno primaju velike plaće. Hrebak je objavu na svom Facebook profilu naslovio s “Besposlen pop i jariće krsti”, a prenosimo ju u cijelosti: “Ovo je samo još jedan dokaz i ilustracija onoga što cijelo vrijeme govorim, a to je da su županije u Hrvatskoj bespotrebne, toliko bespotrebne da se dožupanica u nedostatku posla bavi organizacijom koncerata po gradovima. Svoj posao ne radi, ali u tuđi se miješa. Zapravo niti ne znam što je njezin posao jer županije postoje radi sebe samih, a ovakvo jeftino skupljanje političkih poena po principu “podijeli, pa vladaj” isključivo je u funkciji foteljašenja. Dakle, građani su nas izabrali da promijenimo Bjelovar, vratimo zajedništvo, duh pobjednika, pokrenemo novi razvojni ciklus, olakšamo realizaciju poduzetničke inicijative, dignemo zaposlenost i poboljšamo povlačenje sredstava iz EU fondova. Upravo zbog toga, sigurno neću dozvoliti da zbog nečijeg populizma i jeftinog publiciteta izgubimo fokus s onoga za što smo izabrani. Bjelovar nećemo vraćati u prošlost, nego graditi dinamičan grad koji potiče inicijativu i razvoj i uključuje sve svoje građane. Zato, okanite se posla koji nije vaš. Grad Bjelovar odavno je osmislio program za Dan grada i ne znam odakle sad naknadna pamet da se nešto mijenja, pogotovo od osoba čiji to nije posao. Sami ćemo s našim građanima obilježiti taj dan u duhu zajedništva, a ne pokušaju dijeljenja ljudi radi dobivanja jeftinih političkih poena. Protiv sam bilo kakvih zabrana koncerata jer zabrane nisu trajno rješenje, a niti dobro rješenje. Mi moramo mijenjati društvene norme. U Bjelovaru sigurno nećemo braniti koncerte, neka pjeva i sluša tko što želi, ali nećemo niti nikom drugom dati da nam organizira proslavu Dana grada. Okrenimo se budućnosti i stvaranju političkog sadržaja, a ne populizmu i demagogiji.”

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.