BLAGO NJEMAČKOM NARODU!

05.10.2013. 10:30:02

b47ef7e8b33eb62d21aba3e79bf5fcdc_L

Blago narodu čiji političari znaju moliti, pjevati i zahvaljivati pred Bogom. Upravo je završila služba Božja u Stiftskirche u Stuttgartu povodom dana ujedinjenja Njemačke.
Državni vrh na čelu s kancelarkom Angelom Merkl zaista oduševljeno i iz srca pjevaju pjesme hvale i zahvalnosti Bogu za velika djela koja je učinio u njihovu narodu, a posebno u čudu ujedinjenja podijeljenog naroda. Kamere prikazuju lica katolika i protestanata, crvenih i crnih političara, kako punim ustima pjevaju pjesme iz crkvene pjesmarice. Kao iz jednih usta i iz jednog srca uz salve orgulja odjekuje hvala Bogu. Blago njemačkom narodu, jer ima takve političare. Jao narodu koji je zatvorio put prema nebu, koji živi pognute glave i samo gleda u zemaljske stvari. Jao porobljivačima i otimačima tuđega teritorija, jao kradljivcima tuđih sloboda, "jao bezbrižnima na Sionu, i spokojnima na gori samarijskoj". Jao čuvarima zla i zločinaca. Jao indiferentnima koji nose ime kršćansko. Jao vladarima koji zatiru ime i zakon Božji. Zamislite, braćo moja i sestre, pred oltarom zagrebačke katedrale, premijera Milanovića, predsjednika Josipovića, Vesnu Pusić, Milanku Opačić, Jovanovića i ostale ministre hrvatske vlade. Koja je to kušnja i prokletstvo za jedna narod, da političari neće da čuju za onoga koji ih je stvorio, za onoga koji sve u svojoj ruci drži, da usta ne otvaraju da mu hvalu pjevaju. Oni ne znaju pjesme svoga katoličkog naroda. OVO JE ZADNJA KUŠNJA I SRAMOTA KOJU JE BOG PRIPUSTIO HRVATSKOMU KATOLIČKOM PUKU. Dolazi dan kad će hrvatski političari pjevati u ime cijeloga naroda Slava Bogu na visini. Bog će to izvesti neočekivano i čudesno kao što je izveo čudesno Gotovinu i Markača iz ropstva naših porobljivača. Pogledajmo dragi katolici nismo li i mi doprinijeli ovom stanju svojom ohološću, sebičnošću, zavišću, indiferentnošću? fra Tomislav Dukić München, 3.10.2013. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.