Blokirani pozvali na 'opću mobilizaciju' za masovne prosvjede

18.02.2015. 20:32:28

Predsjednica udruge 'Blokirani' Miriam Kervatin uputila je dramatičan poziv svojim članovima da se registriraju za skore demonstracije, vjerojatno u savezu sa braniteljima i seljacima "Krenuli smo, nema povratka!", napisala je na svom Facebook profilu Miriam Kervatin, predsjednica udruge Blokirani, koja okuplja skoro 322.500 blokiranih građana Republike Hrvatske. Taj je poziv tim dramatičniji ako znamo za dogovore blokiranih, seljaka i branitelja o zajedničkom izlasku na ulice. Formular o pristupu skorim demonstracijama nalazi se na blokirani.org web siteu, a u njemu piše: Blokirani prijatelji, vrijeme je. Kucnuo je čas. Ime, prezime, OIB,kontakt mobitel,adresa : a) ispunite ovaj formular koji se otvara klikom na poveznicu: http://goo.gl/forms/pg6wytgjLA ili b) preko e-mail pošte na blokiranx@gmail.com Uz vlastoručno, elektronički, dobrovoljnu IZJAVU: ” Slobodnom voljom se obvezujem i dajem časnu riječ da ću se na poziv Udruge Blokirani odazvati na masovni prosvjed!” Potpis Naš član iz vodstva udruge će Vas potom kontaktirati. Hvala svima koji ste se već odazvali i poslali podatke i izjavu na email adresu. Elektronička izjava , potpis, je dovoljan. Dajemo Vam časnu riječ da ćemo Vaše podatke, sve nas, kao i sigurnost cijelog događaja, štititi kao što štitimo najveće vrijednosti civilizirane države. Vezano uz obavijest o prosvjedu, oblik, model i način…. datum ćete saznati dan prije, SMS-om ili na e-mail. Nakon što potvrdite slijedi dalje… Lokaciju ćete saznati sat vremena prije događaja SMS porukom. Morate biti svjesni da kad krenemo nema povratka, do pobjede. Vlast će morati prihvatiti postulat da služi državi i narodu, a ne da se služi državom i narodom.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.