Bojan Glavašević: ‘Mogu promijeniti i cijeli zakon ako treba, ali ostavki neće biti’

27.04.2015. 20:26:19

Naveo je kako mu je mnogo puta prilikom prolaska pored šatora pristupio netko od prosvjednika i zatražio pomoć u rješavanju njihovih problema. Bojan Glavašević, pomoćnik ministra branitelja u intevjuu za Osječku televiziju u emisiji ‘Karte na stola’ kazao je kako vjeruje da rade uistinu dobar posao, u interesu braniteljske i stradalničke populacije, ali i cijele Hrvatske, te da je to osnovni razlog što ministar, njegova zamjenica i on nisu dali ostavku. Glavašević je naglasio kako je premijer više puta nudio otvoren razgovor o pravima branitelja, te kako mogu promijeniti i cijeli zakon ako treba, ali da ostavki neće biti. ”Ako im je to uvjet preko kojega neće prijeći, onda je sporna i sama politička volja da problem riješe”, rekao je Bojan Glavašević. Naveo je kako mu je mnogo puta prilikom prolaska pored šatora pristupio netko od prosvjednika i zatražio pomoć u rješavanju njihovih problema, ističe Glavašević. ”Svi mi djelatnici Ministarstva branitelja tu smo da im pomognemo, prosvjedovali oni ili ne”, rekao je Bojan Glavašević.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.