'Bomba' s 'Otoka'; Englezi mijenjaju i neka pravila na nogometnim utakmicama kako bi završili sezonu i olakšali samim igračima

05.05.2020. 16:16:00

U Engleskoj na sve moguće načine traže način kako da okončaju sezonu pa su spremni malo i promijeniti uobičajena nogometna pravila za utakmice

Premiership je najbogatija liga svijeta i tamo su u potrazi za bilo kakvim rješenjem s kojim bi nastavili sa odigravnjem utakmica kako bi spasili dio novca koji im je zajamčen od televizijskih prava.

Svi su svjesni da ukoliko dođe do nastavka prvenstva kako će se susreti Premiershipa održavati na praznim stadionima, a postoji i plan B te bi se završnica čak prebacila na drugi kontinent – Australiju, točnije u Perth, a o tome više čitajte OVDJE.

Izvor: Tportal

Izvorni autor: Danijel Staršinić/Foto:EPA / Autor: ANDY RAIN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.