Boris Prebeg hrvatski branitelj i počasni građanin grada Pakoštana ogorčen na samoproglašene glasnogovornike braniteljske populacije

05.10.2016. 10:09:55

Na mail uredništva zaprimili smo oštru reakciju hrvatskog branitelja Borisa Prebega na istup samoproglašenih glasnogovornika braniteljske populacije, a vezano za poziv od strane veterana iz Srbije. TKO JE BORIS PREBEG : Boris Vam je sigurno poznat kao jedan od organizatora obrane Biograda i Pakoštana te kao sudionik akcije u kojoj je ubijen Miro Barešić. Također, organizator je mnogih akcija i prosvjeda od kojih je najpoznatiji Stop progonu hrvatskih branitelja. Poslao je pismo u kojem se obrača hrvatskom narodu i braniteljima. Iz njega je razvidno razočarenje, a ton u kojem je napisan svojstven je njemu. Čovjeku koji nema dlake na jeziku. Pročitajte njegovo obračanje: DRAGE MOJE HRVATICE I HRVATI, DRAGE MOJE DRAGOVOLJKE I DRAGOVOLJCI. Sa knedlom u grlu i suzama u očima promatram što se događa u lijepoj našoj. Da braniteljsku populaciju zastupaju bivši milicajci ili JNA oficiri i vojnici te samoproglašeni glasnogovornici braniteljske populacije. Mene ni slučajno nemojte zastupati. Za ovakve gnjusobe da ih komentiram više nemam živaca pa vam poručujem tko ste vi da govorite u moje ime i imena mrtvih. Za Dom spremni i sve za Hrvatsku. Boris Prebeg ------------------------------------------------- NAPOMENA: Uredništvo PDN-a se ovim putem ispričava gospodinu Borisu Prebegu što smo si dozvolili da iz njegovog obračanja izbacimo dvije riječi koje nisu primjerene cjelokupnom čitateljstvu PDN-a dok su za takozvane samoproglašene  glasnogovornike braniteljske populacije u cijelosti primjerene. Orginal obračanje hrvatskog branitelja Borisa Prebega nalazi se u arhivi PDN-a.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.