Bošnjak: Vrijeme je da Ruža Tomašić prestane obmanjivati Hrvate i lažno se predstavljati kao euroskeptik!

01.07.2013. 17:29:29

Kada je u Saboru bilo glasovanje o ulasku u EU, Ruža Tomašić nije glasovala protiv, nego je veleizdajnički Sabor za ukidanje hrvatske samostalnosti glasovao jednoglasno. Ima li dvoličnije osobe u Saboru od Ruže Tomašić? - pita se tajnik stranke Jedino Hrvatska, Marjan Bošnjak, reagirajući na dolazak europarlamentarke i predsjednice HSP-a dr. Ante Starčević na jučerašnju proslavu ulaska u EU. - Vrijeme je da Ruža Tomašić prestane obmanjivati hrvatski narod i prestane se lažno predstavljati kao nekakav euroskeptik. Ponovno je izjavila da 'Hrvatska mora i treba ući u EU'. To znači da Ruža Tomašić smatra da hrvatska 'mora i treba' prestati biti samostalna. Kada je u Saboru bilo glasovanje o ulasku u EU, Ruža Tomašić nije glasovala protiv, nego je veleizdajnički Sabor za ukidanje hrvatske samostalnosti glasovao jednoglasno. Ima li dvoličnije osobe u Saboru od Ruže Tomašić? - pita se tajnik stranke Jedino Hrvatska, Marjan Bošnjak, reagirajući na dolazak europarlamentarke i predsjednice HSP-a dr. Ante Starčević na jučerašnju proslavu ulaska u EU. Ona se jučer pridružila građanima na središnjem zagrebačkom trgu, a novinarima je izjavila kako je nezadovoljna načinom ulaska Hrvatske u EU - s gospodarstvom na koljenima i bez ideje što treba činiti. Iako je dobila poziv da proslavi nazoči zajedno s ostalim visokim uzvanicima, Tomašić je ranije najavila da će doći na Trg bana Jelačića i biti s narodom. - Rekla sam da ću doći i da ću biti među narodom - izjavila je i dodala kako je svjesna da Hrvatska mora i treba ući u EU, ali da joj je žao 'što ulazimo na način na koji ulazimo'. - S gospodarstvom na koljenima, sami nemamo ideju što bi trebalo napraviti i čekamo da nam probleme riješi EU -  rekla je. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.