Boysi se od Kranjčara oprostili u njegovoj Ferenščici. Pogledajte bakljadu za Cicu

06.03.2021. 08:51:00

NA ZAGREBAČKOM groblju Mirogoj u petak je pokopan Zlatko Cico Kranjčar. Velikan Dinama i Hrvatske te jedan od najboljih napadača 70-ih godina preminuo je 1. ožujka u bolnici Merkur u 65. godini. Iza sebe ostavlja suprugu Elviru, kćer Lanu, sina Niku i cijelu Dinamovu obitelj.

Mnogobrojni navijači došli su odati počast Cici u Dinamovom dresu i sa šalom oko vrata. Na Mirogoju je bilo oko tisuću ljudi, a Kranjčar je pokopan u Aleji velikana. Do mjesta ukopa mogli su doći samo najuža obitelj, prijatelji i Cicini bivši suigrači. 

Bakljada za Cicu

Oproštaj od Cice nije stao samo na sprovodu. Navijači Dinama odlučili su mu počast iskazati i velikom bakljadom pred njegovim muralom u rodnoj Ferenščici. 

Radi se o kvartu u kojem je Cico odrastao i stasao kao nogometaš. S prijateljima iz kvarta je prvi put došao na Dinamov trening. Ostalo je povijest. 


Izvor: index.sport

Izvorni autor: Indeks sport/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.