BOŽE MILI U ŠTO SMO SE PRETVORILI ???

11.08.2021. 19:42:00

I Nebo nam kroz razne nepogode OPOMENE šalje međutim, mi ni Nebo ne poštivamo pa da će mo jedni druge poštivati !!!

Naša ponašanja sve granice pristojnog ponašanja i ljudskosti je prevršilo ali, mi sebe kao krivce u ničem ne vidimo niti želimo vidjeti !!!

Niko nikog više ne trpi pa čak ni svoj rod koji bi nam na prvim mjestu morao biti međutim, ispada, kako smo svi kod zdravih očiju sljepi i pri zdravoj pameti "retardirani" !!!

U zemlji čudesa političkih stranaka na pretek imamo da im čak ni imena neznamo a još manje njihove namjere ali, čim se netko "novi" pojavi svi ko ovce u tor hrlimo i tog nekog u nebesa uzdižemo a zatim, tog nekog još brže popljuvamo i to nam najbolje ide !!!

Zemlja nam sa svih strana po šavovima puca a mi se sami sobom bavimo umjesto da SVOJE SVETINJE U KRVI OBRANJENE SAČUVAMO !!!

Ponašanja političara uopće me ne čude dapače, oni samo sebe i svoje gu*ice čuvaju ali mi, mi smo kao narod na svim poljima zakazali !!!

Pa čak i naša katolička Crkva odnosno njeni svečenici (čast izuzecima) dobrano je u političke vode zabrazdila pa su BOŽJI HRAM odnosno OLTARE u političke govornice pretvorili !!!

Umjesto da su bar oni u moru NEPRAVDI uz svoj narod STALI i oni su tom istom narodu u večini slučajeva leđa okrenuli !!!

Mi vjernici u Crkvu odlazimo kako bi se blagoslovljenom vodicom prekrižili, Bogu se pomolili a zatim, pri izlasku iz Crkve isto ponovili kako bi lakše kroz ovaj okrutan i nemilosrdan život uz Božju pomoć dalje koračali !!!

Međutim, u večini crkava nema blagoslovljene vodice niti se kod Svete Mise u znak MIRA ruka jedno drugima pruža niti se vjernike pričešćuje a navodno, sve su to mjera stožera zbog opreza što je samo "dobar" globalistički izgovor i ništa više !!!

Majka Terezija cijeli svoj život bolesnima je posvetila i nikada se nije zarazila i prirodnom smrću u dubokoj starosti je umrla jer je u Boga i u njegovu MOĆ VJEROVALA !!!

Stoga, bar vi svećenici morali bi u BOŽJU SNAGU I MOĆ VJEROVATI i uz svoje "stado" biti a ne svom "stadu" leđa okretati što je i više nego žalosno !!!

Žalosno je da smo se kao POBJEDNIČKI NAROD tako nisko spustili kad smo dozvolili da nas ova prljava politika do te mjere podjeli pa se mnogi i po sudovima vuku kako bi se od političkig blata oprali !!!

Ljudi moji zavirimo u sebe i zapitajmo se; što to sebi, svojim obiteljima i svojoj zemlji radimo ???

Za zle i bezobrazne ljude naši stari uvijk su govorili; stani pred ogledalo i sam sebe zapitaj; dal da se umijem ili da se "ubijem" kako drugima ne bi zlo nanosili !!!

S toga, cijenjeni moj narode poslušajmo savjete naših starih koji nisu bili ni glupi ni blesavi a te stare izreke s koljena na koljeno su se iz ŽIVOTNE ŠKOLE PRENOSILE !!!

Vrijeme je da životno gradivo naših starih obnovimo kako bi svi zajedno i bez podjela u bolju i sretniju budućnost krenuli !!!

Vratimo se VJERI U BOGA koji nas nikada nije iznevjerio i (tek tada) očekujmo korjenite promjene koje će se uz NJEGOVU pomoć posložiti baš onako kako treba i biti !!!

Jer, Bog je sve nas na svoju sliku i priliku stvorio a mi smo ga iznevjerili i dok mu se licem u lice ne okrenemo bolje sutra ne očekujmo !!!

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.