Božićna čestitka koordinacije udruga proisteklih iz domovinskog rata - Mostar

23.12.2013. 16:00:26

Bozicna-cestitka-koordinacije-udruga-proisteklih-iz-domovinskog-rata-Mostar_article

Bliži nam se blagdan Kristova rođenja, najradosnijeg kršćanskog blagdana koji nam nosi radosnu vijest da su ljubav, vjera i nada u Isusa Krista, naš put, istina i život.

Protekla 2013. godina je za nas, hrvatske branitelje i članove naših obitelji, bila godina kušnje u kojoj smo svjedočili i bili izloženi neljudskim pritiscima, nepravdi, obespravljivanju i poniženju, i samo su nas ljubav, nada i vjera držali u uvjerenju kako je milost Božja puno snažnija od kojekakvih Juda i Heroda i svih drugih antikrista koji nas silom i nepravdom pokušavaju potisnuti u katakombe kao rane kršćane, samo zato što smo dušom i tijelom u neraskidivoj vezi s našim Spasiteljem i Otkupiteljem, Isusom Kristom.

Radost Božića će ponovno ispuniti naša srca mirom i spokojem, i duhovno ojačati nas i naše obitelji da s vjerom u Boga koračamo u bolju budućnost.

U prigodi nadolaska Božića i božićnih blagdana, svim hrvatskim braniteljima, članovima njihovih obitelji, cjelokupnom katoličkom svećenstvu i svekolikom hrvatskom puku, neka je čestit i blagoslovljen Božić.

Na dobro Vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo!

KOORDINACIJA UDRUGA PROIZIŠLIH IZ DOMOVINSKOG RATA - MOSTAR

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.