Božidar Alić poziva na skup potpore ministru Hasanbegoviću i apelira…

11.05.2016. 19:11:19

…jedini moji HRVATI, sutra ćemo se okupiti pred zgradom Vlade u znak POTPORE NAJBOLJEM I NAJUČINKOVITIJEM MINISTRU OD OSNUTKA NAŠE DOMAJE, gospodinu ZLATKU HASANBEGOVIĆU ….PREKLINJEM VAS… …iskažimo MIRNO DOSTOJANSTVO, nas HRVATA…..pokažimo samo da nas ima….ponašajmo se kao što smo se tisućljećima držali…USPRAVNI,SA NAŠIM HRVATSKIM STIJEGOM….. Ukoliko ćemo i zapjevati,neka to budu naše domoljubne pjesme iz Domovinskog Obrambenog Rata,u kojem pobijedismo ONE ,KOJI ĆE SUTRA BITI UBAČENI MEGJU NAS i koji će izvikivati naš starohrvatski pozdrav ZA DOM,ne bi li mi odgovorili SPREMNI ! Ne činimo to…Taj naš Sveti pozdrav još nije dekriminaliziran,i može sutra jedino biti uporabljen PROTIV NAŠEG PREDRAGOG ZLATKA HASANBEGOVIĆA…možemo mu time samo ZLO NANIJETI ! ONE KOJI UZVIKNU : ZA DOM…..odvojimo od nas,jer su to provokatori Yu provenijencije,udbašići i unuci partizanskih koljača, koji rade PROTIV HRVATSKE,a za Njihove elektronske,tiskane i ine medije,kako bi mogli i dalje tvrditi da je na djelu “uštašizacija ” JEDINE NAM HRVATSKE,te kako ministra Hasanbegovića podržavaju jedino “fašisti”… BUDIMO DOSTOJANSTVENI SUTRA,kao što bijasmo i kroz tisućljeća,kao što smo bili i u i poslije Obrambenog Domovinskog Rata…. MRŽNJU ostavimo NJIMA MI IMAMO DOSTOJANSTVENU VJEČITU LJUBAV Bog i Hrvati

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.