Božidar Alić: Svima kojima država Hrvatska ne odgovara široke ruke ćemo ponuditi mogućnost trajnog odlaska

27.12.2016. 15:40:21

  • Gospodine Aliću, u utorak 27. prosinca 2016. imate u Splitu izvedbu svoje monodrame ‘Bez lustracije nema Kroacije’, a ista će biti izvedena 29. prosinca u Sinju. Dogovarate izvedbe i u brojnim drugim mjestima… Što vas potiče na takvu aktivnost?
Domovina nam je u ugrozi. Teško stečena sloboda je na udaru. Rekoh već bezbroj puta kako je 1945. počela okupacija jedine nam domovine, počelo je bjesomučno, mnoštveno i sotonsko klanje Hrvata, sustavno je provođeno  zatiranje svega što naš nacionalni identitet čini prepoznatljivim. O egzodusu, o ranjenoj i iseljenoj Hrvatskoj treba svakodnevno govoriti, takvu ranjenu domovinu treba prigrliti kao protjerano dijete. Petokraka je sotonistički simbol, poznatiji kao pentagram. Taj znak govori sve o onima koji ga promoviraju, o toj nepismenoj, okupatorskoj rulji i o njihovim unucima… Što reć o Mesiću, Josipoviću, Vesni i Zoranu Pusiću, o lažnim povjesničarima i nadriznanstvenicima Slavku i Ivi Goldsteinu, o lažnom haškom svjedoku Žarku Puhovskom… Taj tip se razumije u sve, od nutricionizma i filozofije pa do aeronautike…
  • Nisu li takvi na posljednjim izborima pali u drugi plan?
Prividno i ni približno koliko bi trebalo. U Hrvatskom državnom saboru sjede hibridne, nedotupave, praznoglave gljive muhare. Uz nekoliko časnih izuzetaka, poput generala Željka Glasnovića, Stiva Culeja, Brune Esih i, naravno, našeg najboljeg i najučinkovitijeg ministra kulture od osnutka moderne hrvatske države, gospodina Zlatka Hasanbegovića. Kad već zborimo o g. Hasanbegoviću izreći ću i nešto što bi moglo zgroziti neke ‘novokomponovane’ lizače katoličkih oltara. On je, iako po vjeroispovijesti musliman, više od mnogih katolika, pravi sljedbenik našeg blaženika i svetca Alojzija Stepinca.
  • Na nedavnom prosvjednom skupu protiv progona poginulih HOS-ovaca i njihova pozdrava ‘Za Dom spremni’ najavili ste osnivanje radikalnog nacionalističkog pokreta. O čemu se radi?
Radi se o političkom pokretu koji će biti oformljen dovoljno dobro, jako i stameno i koji bi lako pobijedio na idućim parlamentarnim izborima. O imenu još razgovaramo, a u igri je nekoliko verzija. Zasad smo blizu tome da ga nazovemo Hrvatski radikalni nacional-katolički pokret. Hrvatce i Hrvati će napokon imati za koga glasovati jer desnice u Hrvatskoj nema… Jedan dio je doslovce rasprodan, a Hrvatska demokratska zajednica, koja je nekoć bila stožerna nacionalna stranka, danas je stranka još uvijek učinkovitih udbaša. To je razvidno po njihovu djelovanju. Pogledajte samo kako maltretiraju Zlatka Hasanbegovića, Brunu Esih ili ratnika Stevu Culeja, gospodu čijom zaslugom su dobili izbore.
  • Znači li to da se kao bivši član odričete HDZ-a?
Na HDZ više ne treba trošiti riječi. Gade mi se jednako kao i ostale stranke i strančice na našoj političkoj sceni.
  • Možda Vam se više sviđa SDP?
Ako me već pitate za SDP, mogu vam iskazati samo moju radost zbog njihove lagane i mučne smrti.
  • Koje su programske smjernice Vašeg pokreta?
Kada dođemo na vlast demokracija će biti moguća jedino Hrvaticama i Hrvatima koji kritički usmjeravaju ovu našu ‘Zvonimirovu lađu’, kao i mi u našem pokretu. Hrvatska je zrela za autokraciju.
  • Autokraciju? Kako to mislite ostvariti?
Tzv. nevladine udruge, ili bolje kazano boljševičke udruge, morat će nestati… Izuzevši Caritas i druge nevladine udruge koje pomažu ljudima s posebnim i ostalim potrebama. Hrvatska će kultura biti uistinu hrvatska, hrvatski novinari uistinu hrvatski, a tim slijedom i svi elektronički i tiskani mediji. Borit ćemo se protiv sotonističke kulture smrti, a zagovarati kulturu života. U tom smislu, kako bih bio do kraja otvoren, najavljujem boljševičkim i jugofašističkim prostitutkama zabranu abortusa, osim posebnih okolnosti, kao što su teške malformacije ploda, životna opasnost po majku i po dijete koje nosi pod srcem… Sve stranke koje veličaju okupatrorsku partizaniju i krvnika Tita bit će zabranjene, pa tako i crveni pentagram, kao i njihove parole i pozdravi… Lustracija će biti provedena do kosti, do razine amputacije, ako sam dovoljno jasan. Sve što govorim i što namjeravamo provesti jest isključivo za dobrobit našeg hrvatskog puka kako bi naša domovina doista postala Hrvatska Hrvata.
  • Kakav će biti vaš odnos prema manjinama?
Manjine u političkom smislu moramo eliminirati! Neka manjine njeguju svoju kulturu, govor, pismo, baštinu…, ali predstavnici manjina će biti politički Hrvati ili ih u politici biti neće. Nikakva dvojezičnost neće biti dopuštena, da ne govorim o sablazni agresorske ćirilice… Dokinut ćemo Zakon o aboliciji, procesuirat ćemo srpske agresore i ratne zločince i smjestiti ih konačno tamo gdje su odavno trebali biti. Jedno od naših prvih velikih ulaganja bit će u kaznionice i kazneno-popravne domove. Uvest ćemo i obvezatan vojni rok, po uzoru na Izrael, a bez mogućnosti priziva savjesti.
  • Što biste još mijenjeli u političkom sustavu?
Kad osvojimo dvotrećinsku većinu u Hrvatskom državnom saboru, mijenjat ćemo ne samo ‘hrvatsku’ krivotvorenu boljševičku povijest, već i same ustavne temelje hrvatske državnosti. Jedini i isključivi temelj hrvatske države jest hrvatski obrambeni Domovinski rat. I to treba biti eksplicitno upisano u Ustav. Uz dvotrećinsku većinu mijenjat ćemo i grb RH. Životinjsko carstvo iznad grba bit će uklonjeno, a prvo polje na grbu bit će bijelo. Bijelo, čisto i nevino kao Kristovo tijelo u svetoj hostiji.
  • Uvijek kada se govori o ‘neispravnom’ grbu s prvim bijelim poljem, spominje se i nepoćudan pozdrav ‘Za dom spremni’?
Starinski hrvatski pozdrav ‘Za dom spremni’ uvodimo kao službeni pozdrav Hrvatske vojske. Taj pozdrav datira od stoljeća sedmog, kada se mi Hrvati svojevoljno pokrstismo i zavjerismo Petrovoj pećini i Svetom Ocu, tj. papi Agatonu, kojem obećasmo kako se nikada nećemo boriti za osvajanje tuđih zemalja, već ćemo uvijek braniti svoj Dom. Ustaše i poglavnik Ante Pavelić koristili su jednu inačicu toga pozdrava… Ali, oni su koristili i hrvatski jezik kojim se i mi služimo, a državna valuta je, kao i danas, bila kuna… Boljševici danas, od svega hrvatskoga, prihvaćaju jedino kune.
  • Kakav bi stav, po Vašem mišljenju, trebala imati Hrvatska prema ulasku Srbije u Europsku uniju?
Ukoliko Srbija ne klekne pred hrvatskom žrtvom i ukoliko, poradi svoje agresije, iskreno i stideći se sebe i svojih djela, ne zamoli za oprost – u EU nikada ući neće!
  • Kakav će biti Vaš odnos prema duhovnim potrebama?
Naša hrvatska kultura vapi, u prvom redu, za radikalnom revizijom povijesti. Lažne, nametnute, obmanjivačke i porobljivačke povijesti. One ‘povijesti’ koja nas baca na koljena, koja u Hrvatima njeguje, razvija i ucijepljuje stogodišnji ropski refleks… Treba nam revizija povijesne znanosti koja nas ponižava i podčinjava, one povijesne znanosti koja nam ne dopušta da se osovimo i ustanemo, da istinski povjerujemo u svoje povijesno pravo na slobodu i državu, da krenemo putem iskonski slobodnog naroda i države, da snažno i uvjereno kliknemo: Hrvatska Hrvatom… Ta perverzna ‘povijest’, i takva povijesna ‘znanost’, izmišljena je i osmišljena upravo zbog toga da drži moj narod u podčinjenosti i ropstvu. Da krvoloke, zločince, izrode i okupatore prikaže spasiteljima, a domoljube i borce za slobodu da prikaže izdajnicima i uzurpatorima, da Hudu jamu prikaže pravdom, a obranu od agresije – zločinom…
  • U monodrami govorite i o manipulacijama oko hrvatskog jezika?
Jugofašisti znaju da je jezik temelj naše samosvojnosti. Oni nikad neće prežaliti vlastite obmane i nametanje tzv. zajedničkog jezika. Hrvatskog – ali srpskog… Treba im poručiti: Kad dođemo na vlast hrvatski jezikoslovci će nam vratiti hrvatski jezik do granice korijenskog pravopisa. To će biti standard jezika, pisanja i uljudbene komunikacije.
  • Za takav zaokret će biti potrebno i novo školstvo?
Posebnu skrb ćemo voditi o usklađivanju školstva s potrebama hrvatskog društva. To nećemo činiti na način koji nam nude lijevo-liberalni bukači, koji nam nude tek prijetvorno i umiveno lice stare jugofašističke obmane. Govore o ‘reformi’ dok nam ispod pulta prodaju podgrijane ideološke tlapnje ofucanih boljševika. Nikakve reforme i napredak za našu djecu nije moguć uz boljševički opsjednute, povijesno islužene i rashodovane kadrove, kakvi su Boris Jokić, Hrvoje Klasić, Neven Budak, Mate Kapović, markovine, jakovine i slični…
  • Kako mislite riješiti složena gospodarska pitanja?
U prvom redu oslobađanjem ogromnih domovinskih potencijala, u gospodarskom i u znanstvenom smislu. Drugim riječima, namjeravamo uključiti zatomljene i začahurene hrvatske intelektualne kapacitete, koji će osmišljavati naučinkovitije i najsvrsishodnije iskorištenje zanemarenih gospodarskih mogućnosti u hrvatskoj državi. Pritom valja zaustaviti korupciju i uvriježenu praksu služenja stranim interesima. Hrvatski stručnjaci i hrvatski gospodarstvenici moraju služiti svojem narodu i hrvatskim nacionalnim interesima. Izdajnici će biti javno žigosani i pravno sankcionirani. Hrvatske komparativne prednosti treba staviti u službu hrvatskog naroda i države.
  • Kako mislite riješiti pitanje siromaštva i društvene nejednakosti?
Socijalu ćemo ukinuti. Besmilene socijalne izdatke ćemo svesti na minimum. Hrvati mogu i moraju živjeti od svojeg rada, a ne od milostinje. Naravno da ćemo brinuti o ljudima s posebnim potrebama, o djeci, o starcima i nemoćnima… Ali, smatramo da posla ima za sve, ponavljam za sve Hrvate u Hrvatskoj ima posla na pretek. Po potrebi ćemo omogućiti i angažman na javnim radovima.
  • Kako biste rješavali pitanja imigranata?
Prema aktualnoj ‘seobi naroda’ valja se postaviti razborito, vodeći uvijek i na prvom mjestu računa o nacionalnim interesima. Smatramo politiku vlade Zorana Milanovića prema tom pitanju potpuno promašenom i izdajničkom. Nažalost slične obmane nam podvaljuje i ministar Vlaho Orepić, koji nastavlja tragom koji mu je utabao njegov ideološki pobratim Ranko Ostojić. Nakon eksplozije terora u Europi malo su utihnuli zagovornici otvorenih vrata. Ne mašu više transparentima dobrodošlice, ali nema sumnje da će uskoro opet negdje uskrsnuti u kakvom projektu podrivanja države. Na nama je spriječiti ih u tome. Svatko tko ovdje živi  i tko stupi na sveto hrvatsko tlo mora poštivati hrvatska pravila, hrvatsku tradiciju i socijalne norme ovog podneblja i ove države. Svima onima kojim ovo neće odgovarati, široke ruke ćemo pružiti mogućnost trajnog odlaska iz Hrvatske, oduzimajući im po odlasku hrvatsku putovnicu preostala građanska prava u državi Hrvatskoj. Sve što rekoh, jamčim vam svojim životom. Tako mi Bog pomogao! Razgovarao: Vjekoslav Magaš Autorizirao: Božidar Alić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.