Božidar Alić u Bujici: "Većina glumaca u HDDU su polutalentirani udbašići!"

22.01.2015. 08:36:07

Hrvoje Hitrec: "Siguran sam da Alić ne bi preživio '45-tu!" HITREC: - Od Društva dramskih umjetnika puno je gore Novinarsko društvo - i njih bi se moglo "počastiti" sličnim "epitetima"! ALIĆ: - Stojim iza svake izgovorene riječi; to nazovi "Hrvatsko" društvo dramskih umjetnika uistinu jest poput Kozaračkog kola - jasno je tko tamo igra i tko kolo vodi! HITREC: - Termin "govor mržnje" danas je zamijenio nekadašnji verbalni delikt, a primjenjuju ga u raznim "društvima" slično kao i u nekadašnjim partijskim ćelijama! ALIĆ: - Iz kulturnih ustanova izbacili su čak i portire jer su Hrvati, u zadnjih 15 godina dobio sam svega dvije uloge, ali zato prolaze neznalice i antitalenti koji zadovoljavaju kriterije jugoudbaša i srbofila! HITREC: - Hrvatska demokracija je virtualna, a država je sve više policijska! ALIĆ: - Smišljeno silovanje Hrvatske traje otkada je SDP-ova kukuriku koalicija došla na vlast, iako nikako nisam suglasan niti s narcisoidnim Ivom Sanaderom, pa niti kumrovečkom krumpir-šalatom od skojevke Jadranke Kosor!
IZJAVA ZBOG KOJE SU ALIĆA ISPISALI IZ "HRVATSKOG" DRUŠTVA DRAMSKIH UMJETNIKA (izborna noć, stožer KGK): - Dobro večer Hrvatice i Hrvati. Moja potpora gospođi Kolindi Grabar-Kitarović jer sam dragovoljac Domovinskog rata, Hrvat i katolik i Bogu hvala da je pobijedila gospođa Kolinda Grabar-Kitarović protiv ove udbaške, srbofilske i četničke struje. Živjeli! SLUČAJ ALIĆ KOMENTIRAJU: Zdravko Tomac, Zlatko Vitez, Đuro Glogoški i Željko Maršić! ŠOKANTNO JAVLJANJE U BUJICU! Maja Runje, predsjednica građanske inicijative "Krug za trg": - Supruga i mene u obiteljskom domu u Zagrebu, napali su maskirani razbojnici noć uoći predsjedničkih izbora! Napadači do danas nisu pronađeni! ALIĆ: - Titova bista na Pantovčaku bit će pretaljena u sekundarnu sirovinu! VIDEO PLUS: GOVOR MRŽNJE OLIVERA FRLJIĆA! Pogledajte što je riječki intendant govorio u Novom Sadu 2013. godine! BUJICA OTKRIVA: Mladi četnici iz Borova Sela i Baranje ponovo divljali na pravoslavni Badnjak! BUJICA - srijeda, 21.01.2015. Gosti: Božidar Alić, bard hrvatskog glumišta i Hrvoje Hitrec, književnik i predsjednik Hrvatskog kulturnog vijeća! Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.