BRANIMIR GLAVAŠ OTKRIO: I SDP i HDZ su tražili našu podršku!

14.12.2015. 11:05:34

"Jedini razlog zbog čega bismo se mi priklonili nisu ni Karamarko ni Milanović nego da se izbjegne ustavna kriza u Hrvatskoj", kazao je Glavaš. Branimir Glavaš bio je gost emisije ”Novi dan” na N1 televiziji kod voditelja Tihomira Ladišića. Glavaš je otkrio kako su i HDZ i SDP tražili potporu od HDSSB-a. Podsjetimo, prije izbora Zoran Milanović je rekao kako koaliciji Hrvatska raste neće biti potrebna potpora zastupnika HDSSB-a. A i šef HDZ-a  Tomislav Karamarko tvrdio je kako neće koalirati s njima. Glavaš je rekao: “Ja sam rekao u razgovorima jednoj od te dvije stane ‘aha sad ste došli i tražite podršku od crnokošuljaša”. “Jedini razlog zbog čega bismo se mi priklonili nisu ni Karamarko ni Milanović nego da se izbjegne ustavna kriza u Hrvatskoj”, kazao je Glavaš. Glavaš tvrdi kako je ”SDP tražio potporu za slaganje parlamentarne većine za konstituiranje Sabora, a HDZ je išao i korak dalje, te su tražili potpise za formiranje Vlade”. “Nismo se čvrsto obećali ni jednim ni drugima. Podržat ćemo i jednu i drugu stanu samo ako naši zastupnici budu presudni, to vrijedi i za Vladu i za Sabor”, rekao je Glavaš za N1.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.