BRANITELJ OBJAVIO POTRESNE PRIZORE: ‘Jesu ovi politički pajaci što se danas šepure po zapadnoj Slavoniji vidjeli na što im liči zemlja?’

02.05.2021. 11:07:00

Tomo Egredžija, hrvatski branitelj, pripadnik Specijalne policije i 1. gardijske brigade Tigrovi objavio je zaista tužne slike Slavonije na Facebook stranici “Ja vas se ne bojim”.

Nakon jučerašnje obljetnice vojno-redarstvene operacije ‘Bljesak’ u Okučanima, Egredžija je uz fotografije objavio i tekst u kojem ne skriva svoje razočaranje stanjem u Slavoniji te posebno ističe siromaštvo i napušten kraj.

“Ratne bez radnih pobjeda nemaju smisla. Jesu ovi politički pajaci što se danas šepure po zapadnoj Slavoniji vidjeli na što im liči zemlja? Nakon 26 godina kao da je vrijeme stalo, napušteno, zaraslo, poluprazno i siromašno područje. Zločini koji su tamo počinjeni sa obadvije strane još nisu ni istraženi a kamoli procesuirani. 26 godina ubijate svaki pedalj oslobođenih područja, ubijate cijelu državu i onda besramno dolazite i obilježavate obljetnice ove i one ratne akcije.

Vi, politički diletanti, šta ste dobroga napravili u ovih 26 godina od završetka rata? Da li se bolje živi, dostojanstvenije, ljudi su ponosni na svoju pravnu državu, ne strepe od ovrha, deložacija, gubitka radnih mjesta, siromaštvo je nepoznat pojam…to su vaše zadaće koje ste trebali ispuniti, za to ste debelo plaćeni i preplaćeni a ne za naslikavanja i patetične govore kada su u pitanju ovakve obljetnice. Vaše polaganje vijenaca i paljenje svijeća mi više liči na sahranu Hrvatske nego na pijetet i poštovanje prema poginulim braniteljima. Pa svima koji vjeruju da smo konačno svoji na svome sretan 1.maj i 26. obljetnica VRA Bljesak”, napisao je Egredžija.

Poznato je da se Egredžija fotografijom bavi kao hobijem, najviše voli fotografirati prirodu, a kao veteranu Domovinskog rata u mirovini fotografija mu je svojevrsna terapija. Stranicu ‘Dosta je Ja se vas ne bojim’ pokrenuo je Zoran Erceg, veteran i invalid domovinskog rata. Stranicu uređuju veterani Domovinskog rata.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: M.P./Foto: : Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.