BRANITELJ SE EMOTIVNO RASTAO OD ‘BRZOG’: ‘Plakat ću sutra na grobu tvom, a poslije napraviti lom’

26.04.2017. 22:10:20

Posebno emotivno, kroz stihove, s Josipom Belobrajdićem - Brzim, rastao se Predrag Mišić, također branitelj Vukovara Vukovar je teško podnio smrt hrvatskog branitelja Josipa Belobrajdića – Brzog. Posebno emotivno, kroz stihove, s njim se rastao Predrag Mišić, također branitelj Vukovara: ‘bem te živote… Pokušali su slomiti nas, brate Zavadili Srbe i Hrvate Mene i tebe nikad nisu Branili smo svoje Granice domovine moje i tvoje Ovo nije pjesma za sve ljude Prodali nas za judine škude Brate počivaj u miru Nije nas napravio isti ćaća Ali živjeli smo kao braća Došli smo do ruba ceste Mene i tebe Nitko rastavit ne smije Plakat ću sutra na grobu tvom A poslije ja i sokol napravit ćemo Lom PEĐA

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.