BRANITELJ STATUSOM ‘RAZBIO’ PUPOVCA: ‘Svemogući Milorade, alal vera…’

22.09.2017. 17:56:02

“Gospodine Pupovac, obraćam Vam se kao premijeru RH da zaustavite rasprodaju svega hrvatskog”, sarkastičan je Mišić Vukovarski branitelj Predrag Mišić čest je komentator na društvenim mrežama, s naglaskom na društveno-politička zbivanja. Ipak, omiljena mu je “poslastica” Milorad Pupovac. Evo posljednje objave koja je oduševila njegove pratitelje: “Tako mi Bog pomogao, kralju i otadžbini na znanje… Gospodine Pupovac, obraćam Vam se kao premijeru RH da zaustavite rasprodaju svega hrvatskog. Nadalje Vas molim kao svemogućeg da zaustavite progon četnika, arkanovaca, orlova i svih domoljubnih snaga koje su bezdušno ubijale sve što je bilo za Hrvatsku. Isto tako Vas molim da pohapsite sve hrvatske branitelje koji su prolijevajući svoju krv ginuli za domovinu, tu morate biti nemilosrdni. Zamislite, oni žele hrvatsku državu? Ma, sram i stid nek’ ih bude. Usrdno Vas molim, hrvatski premijeru, izbrišite s lica zemlje kunu, Za dom spremni i himnu lijepe naše, jer ona je sad vaša. A kad budete brisali, ne zaboravite izbrisati Ovčaru, Velepromet, Škabrnju i ostala stratišta da sutra netko ne upita što se to tu dogodilo. Svemogući Milorade, alal vera… Gdje je nestala ta hrabrost mog, našeg naroda? Budi se, narode! Ne čekaj horde s istoka, bit će kasno. Oni milosti nemaju…”

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.