Branitelji iz 'šatora' na dodjeli nagrada Perišiću i Jedvaju

03.01.2015. 19:22:09

Đuro Glogoški, jedan od predvodnika prosvjeda, uručio je nagradu Jedvaju. U dvorani Matis održana je dodjela nagrada Vatrena krila. Trofej koji Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni dodjeljuje najsrčanijem reprezentativcu godine ovaj je put pripao Ivanu Perišiću, dok je najboljom nadom proglašen Tin Jedvaj, a Slaven Bilić dobio je nagradu za životno djelo i izniman doprinos hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Perišić i Jedvaj nazočili su dodjeli nagrada, kao iz branitelji koji inače prosvjeduju ispred ministarstva. Također, Đuro Glogoški, jedan od predvodnika prosvjeda, uručio je nagradu Jedvaju. Capture Capture Foto: Anto Magzan/PIXSELL Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.