Branitelji osudili postavljanje lampiona i poručili: Zašto su to napravili u noći, čega se srame?

22.09.2013. 08:35:22

KARLOVAC - Ovo nas jako boli i čista je provokacija, poručili su ogorčeni branitelji komentirajući postavljene lampione na Koranskom mostu. Posebno nas smeta što su lampioni postavljeni u noći, tajno. Zašto to nisu učinili po danu pred svima, pitaju se. Mi branitelji svojim poginulim suborcima svijeće palimo danju pod spomenike i kada svi znaju za to jer se ne sramimo. Ovim činom vrijeđaju nas jer mi smo bježali pred pobunjenim i naoružanim srbima, koji su pljačkali naše domove i 4. listopada nas isterjali sa ognjišta, poručuju branitelji. Mi smo bježali pred njima koji su ovaj grad rušili, a sada pale lampione gdje god žele, napominju. Ovakav incident dogodio se i lani. Očekivali su ga i ove godine, ali tek noćas, ne sinoć. Na posljetku su skinuli ruže, ugasili upaljene lampione i spremili ih u jednu vrećicu. Čini se kako u Hrvatskoj više nitko ne štiti, a svi mogu gaziti po onima, po braniteljima, koji su stvarali ovu domovinu, u kojoj žive čak i oni koji su tvorci ovakvih provokacija. Branitelji-osudili-postavljanje-lampiona-i-porucili-Zasto-su-to-napravili-u-noci-cega-se-srame_article Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.