Branitelji putuju na memorijal u Peteranec

06.09.2013. 16:02:14

Predstavnici Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata s područja grada Virovitice, Kluba 50. samostalnog bataljuna Zbora narodne garde te ogranaka “Vukovi” iz Taborišta i dragovoljaca iz Gradine u subotu, 7. rujna će u Peterancu sudjelovati na 2. memorijalnom susretu hrvatskih dragovoljaca i branitelja Domovinskog rata. Da podsjetimo, na prošlogodišnjem memorijalu predstavnici virovitičkih dragovoljaca sudjelovali su i u obilježavanju spomena na nestale i poginule hrvatske branitelje, kada je održana prigodna svečanost otkrivanja obilježja svim nestalim, poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima i dragovoljcima s područja općine Peteranec, a dobre rezultate postigli su i u sportskim natjecanjima koja se održavaju u okviru memorijala. (www.icv.hr, zc; Fotografija: Arhiva) Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.