BRANITELJI SAZVALI HITNU PRESICU! Ukida se Ministarstvo branitelja?

17.02.2016. 17:23:08

Koordinacija braniteljskih udruga na državnoj razini upravo je iz tog razloga sazvala hitnu tiskovnu konferenciju koja će se održati u prostorijama Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata. Tema? Najava ukidanja Ministarstva branitelja... Da MOST ozbiljno razmišlja o ukidanju Ministarstva branitelja, danas je potvrđeno i kroz medije. Ovu ideju komentirao je i Zoran Milanović riječima: “Da smo mi predložili ukidanje Ministarstva branitelja, huškalo bi se na odvrtanje plinskih boca do besvijesti. Sad će to ukinuti ‘domoljubi'” . Koordinacija braniteljskih udruga na državnoj razini upravo je iz tog razloga sazvala hitnu tiskovnu konferenciju koja će se održati u  prostorijama Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata (Trg žrtava fašizma 1) u 16 sati.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.