BRANITELJI TRAŽE ISTINU: OBJAVA BOJANA GLAVAŠEVIĆA “RAZOTKRILA PREDRAGA MATIĆA”…

01.11.2017. 10:56:08

JE LI PREDRAG MATIĆ ZASLUŽIO OVA ODLIČJA? Nakon što je ova objava bojana Glavaševića postavljena na Facebook stranicu Braniteljskog portala, uslijedilo je preko stotinu komentara, mahom hrvatskih branitelja. Pomno čitajući komentare, u niti jednom nije primjećeno da ide u prilog Predragu Matiću. Ogorčenju hrvatskih branitelja nema kraja dok čitaju objavu Bojana Glavaševića te se veliki broj u komenatrima osvrće na to, da veliki broj vukovarskih branitelja nema niti Spomenicu Domovinskog rata dok je Matić nanizao pozamašan broj ratnih odličja sa kojima se jako mali broj hrvatskih istinskih ratnika može pohvaliti. Zanimljiva je činjenica da je Matić dobio i odličje za teško ranjavanje, koje nikada i ničim nije opravdao. Samo po sebi nameće se niz pitanja o Matićevim odličjima Što bi na Matićevo odličje za navodno “teško ranjavanje” trebali reći teški ranjenici koji su ostali bez dijelova tijela od teškog ranjavanja i oni koji su nekim čudom preživjeli po nekoliko desetaka većih gelera zadobivenih  od srbočetničkih granata koje su ih isparale po cijelom tijelu? Je li i sa Matićevim ostalim odličjima ista stvar? To bi pomno trebale ispitati institucije RH. Možda je Predrag Matić dovoljno moralan, što često zna isticati u javnosti, pa da on sam, svima napokon potvrdi, gdje je i kad je ranjen, i kakve su posljedice tog njegovog “teškog ranjavanja”? Uglavnom na ovu postavljenu objavu na Facebook Braniteljskog portala, svi su stajališta da Matić ničim nije zaslužio odličja, a po komentarima je jako upitno i sudjelovanje Predraga Matića u obrani Vukovara o čemu su svojedobno javno govorili i neki od zapovjednika obrane Grada vukovara.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.