Branitelji Vukovara: Ograđujemo se od onih koji bez naše suglasnosti rade spomen ploče ....

29.07.2017. 16:27:57

Branitelji Vukovara: Ograđujemo se od onih koji bez naše suglasnosti rade spomen ploče, dokumentarne filmove poginulim suborcima’ "Sve ostalo što se trenutačno provlači kroz medije ili se šalju pozivnice za donatorske večeri, za financiranja pojedinih ideja, a u svezi naših suboraca, s nama nema nikakve veze niti mi u tome sudjelujemo i od istog se ograđujemo", poručuju Satnije HOS Vukovar oglasila se službenim priopćenjem povodom treće obljetnice pogibije Vijolete Antolić. Njihovo priopćenje prenoimo u cijelosti: "Danas je tužna treća obljetnica pogibije naše Vijolete Antolić, pripadnice samostalne satnije HOS Vukovar! S tugom i ponosom mi njeni suborci prisjećamo se naše Vicky . Zbog nje i svih ostalih naših poginulih suboraca i prijatelja ne dopuštamo da se njihove pogibije koriste neprimjereno! Mi branitelji Vukovara i Bogdanovaca, pripadnici vukovarske satnije HOS-a, ovim se priopćenjem ograđujemo od svih koji samoinicijativno, bez naše suglasnosti kao i bez suglasnosti obitelji rade spomen ploče, dokumentarne filmove, koncerte te osobito razne donatorske večeri, a u vezi naših pokojnih i nestalih suboraca! Trenutačno smo zajednički sa organizatorima u Katunima u razradi spomen obilježja za našeg pokojnog suborca Josipa Abela kao i memorijalnog turnira u Vukovaru za Jeana Michela Nicoliera. Sve ostalo što se trenutačno provlači kroz medije ili se šalju pozivnice za donatorske večeri, za financiranja pojedinih ideja, a u svezi naših suboraca, s nama nema nikakve veze niti mi u tome sudjelujemo i od istog se ograđujemo.”

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.