Branko Borković: ‘Valjda JA kao ‘komandant’ HOS-a smijem koristiti stari hrvatski pozdrav!

03.03.2018. 20:20:38

Jedan od onih koje je jako uznemirila odluka o zabrani pozdrava “Za dom spremni” je i Branko Borković, poznatiji kao “Mladi jastreb”. Posljednji zapovjednik obrane Vukovara svojedobno je bio angažiran oko uvođenja ovog pozdrava u službenu vojnu uporabu, pa se na sve osvrnuo s osobitom gorčinom: “Valjda JA (moja malenkost), kao “komandant” najelitnije HOS-ove postrojbe, smijem stalno, vazda i svagdje koristiti izvorni hrvatski pozdrav, ili sam i ja postao protuustavan. Ako smo protuustavni, onda to nije naša HRVATSKA i ovakvu kriminalnu, banditsku iz šume i lopovsku, prevarantsku… je trebamo rušiti metodama koje ONI jako dobro poznaju. ZA DOM ! S P R E M N I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s. bila mi je čast i zadovoljstvo uživo gledati kako se razara i gori zdanje u kom je stvorena zločinačka komunistička partija”, objavio je Mladi jastreb na svom Facebook profilu.   S.V. / Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.