'BRAVO TATA, ZASLUŽIO SI!' Vuk Vuković komentirao imenovanje oca šefom Holdinga: Ovo je najbitnije što trebate znati o njemu

15.06.2021. 09:41:00

Nikola Vuković u ponedjeljak je imenovan novim šefom Zagrebačkog holdinga, što je na društvenim mrežama komentirao njegov sin, ekonomist i jedan od osnivača udruge Glas poduzetnika Vuk Vuković.

"Kad sam gostovao u NU2 prošle godine, spomenuo sam pred kraj emisije kako mi je u obrazovanju i razvoju puno pomogao moj otac sa svojom bibliotekom od 15 tisuća knjiga. Zapravo je 17 tisuća, jer su dvije tisuće kod mene. 

Sada je već, nakon godinu i par mjeseci, blizu 18 tisuća (evo naručili smo 200 komada sabranih djela ekonomskih klasika iz US prije koji tjedan).

U svakom slučaju radi se o jednoj od najvećih privatnih biblioteka vjerojatno u ovom dijelu Europe.

I to je najbitnije što trebate znati o novom šefu uprave Zagrebačkog Holdinga.

Čisto kao detalj koji ukazuje na suštu suprotnost od bivše uprave i dosadašnjeg načina upravljanja.

O njegovoj stručnosti, znanju i sposobnosti neću govoriti, o tome ćete se uvjeriti sami, vrlo brzo. Mislim da je skupljena izvrsna ekipa i uvjeren sam u uspjeh, tako da čestitam svima koji su preuzeli ovaj težak posao, i čestitam gradonačelniku i zamjenicima na sjajnom potezu!

Bravo tata, zaslužio si apsolutno, i samo naprijed!

P.S. Ovo naravno znači da ja ne sudjelujem u projektu transparentnosti grada Zagreba, odnosno ako i budem, to će biti besplatno i za grad i za Holding", napisao je Vuković na Facebooku.

 

Izvor: Direktno.hr

Izvorni autor: bkk/Foto. Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Autor: