Britanski The Times i The Sun nominirali Hrvatsku za najbolju destinaciju na svijetu: Evo gdje možete glasovati

11.08.2020. 15:45:00

Hrvatska je uvrštena u izbor za prestižnu nagradu Best Country award 2020 koju popularne britanske novine The Times & The Sunday Times i The Sun dodjeljuju najboljoj zemlji na svijetu.

U ovom izboru se našla u društvu najboljih svjetskih destinacija i to Francuske, Turske, SAD-a, Dubaija, Italije, Španjolske, Portugala, Grčke i Tajlanda.
“Izuzetno smo ponosni na ovu nominaciju kojom smo učvrstili poziciju koju naša zemlja uživa na britanskom tržištu, a ujedno potvrdili da naše pojačane marketinške aktivnosti u Velikoj Britaniji daju odlične rezultate. Pozivam sve ljubitelje Hrvatske da iskoriste priliku i daju glas Hrvatskoj, koja je apsolutno zaslužila naći se na ovako važnoj listi“, istaknuo je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Odluku donose čitatelji koji mogu glasovati putem ove poveznice.

Dodjela nagrade održat će se u studenom i to najvjerojatnije virtualnim putem, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: Ivana Josipović/Foto: fah, montaža narod.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.