Brkić komentirao optužbu da je špijunirao bivšu suprugu Karmen

14.04.2019. 11:08:22

Milijan Brkić, koji je ispitan kao osumnjičenik u kraku afere SMS, nazvao je u subotu sramotnim to “u što su pojedinci pretvorili državne institucije” “Cirkus koji je počeo prije deset mjeseci ide dalje, a kao što sam već rekao, u njemu i dalje ne želim sudjelovati. Za sada ću samo nadodati da je sramotno u što su pojedinci pretvorili državne institucije”, rekao je Brkić u SMS poruci na Hinin upit o medijskim navodima da je ispitan u okviru predistražnih radnji u slučaju Franje Varge. Milijan Brkić, navode mediji, ispitan je prije dva dana u svojstvu osumnjičenika jer je presretao poštu svoje žene, koristeći usluge bivšeg informatičara MUP-a Franje Varge, osumnjičenog u aferi SMS. Brkića se sumnjiči, navodno, za novo kazneno djelo, da je preko Franje Varge presretao računalnu poštu svoje žene Karmen, a u istom predmetu osumnjičen je i njegov brat Jozo. Do saznanja za to kazneno djelo došlo se, navodno, tijekom pretraga računala i dokumentacije izuzete u predmetu protiv Varge i bivšeg vozača ministra poljoprivrede i Brkićeva kuma Blaža Curića, koje Uskok tereti zbog sprječavanja dokazivanja i pomaganja u tome nedjelu u “aferi SMS”.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.