Brkić: Kujundžićevu kampanju vode ljudi u ime dosadašnjeg predsjednika

12.12.2014. 20:25:32

"To je najobičnija laž koju plasiraju oni koji u ime dosadašnjeg predsjednika Josipovića vode Kujundžićevu kampanju," rekao je Milijan Brkić na pitanje je li Kujundžiću ponudio mjesto gradonačelnika Zagreba u zamjenu za odustajanje od kampanje U odgovoru glavnog tajnika HDZ-a Milijana Brkića vezano za medijske natpise kako je HDZ navodno ponudio predsjedničkom kandidatu Kujundžiću potporu na izborima za gradonačelnika Zagreba u zamjenu za odustanak od izbora za predsjednika Republike Hrvatske ocijenio je kako Kujundžićevu kampanju zapravo vode Josipovićevi ljudi. "To je najobičnija laž koju plasiraju oni koji u ime dosadašnjeg predsjednika Josipovića vode Kujundžićevu kampanju," rekao je Milijan Brkić na pitanje je li Kujundžiću ponudio mjesto gradonačelnika Zagreba u zamjenu za odustajanje od kampanje. Naime, Slobodna Dalmacija je danas objavila da su Milan Kujundžić i članovi njegova izbornog stožera posljednjih dana izloženi neobičnom pritisku: vrh HDZ-a neformalnim kanalima Kujundžića pokušava nagovoriti da odustane od svoje predsjedničke kandidature u korist Kolinde Grabar-Kitarović. Ovu informaciju Slobodnoj Dalmaciji u četvrtak je potvrdio glasnogovornik Kujundžićeve kampanje Ivan Hrstić. U najrazličitijim ponudama koje su stigle do Kujundžića je i ona po kojoj bi on, u slučaju da odustane, dobio podršku HDZ-a na idućim izborima za zagrebačkog gradonačelnika. Prema neslužbenim informacijama, emisari najjače oporbene stranke pritom apeliraju na Kujundžićevo domoljublje i zajednički interes desnice, kaže Slobodna Dalmacija. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.