Brkić: U HDZ-u nema raskola, nova većina predložit će mandatara

09.06.2016. 17:54:47

Ako se iznošenje različitih stavova i promišljanja o državi na stranačkim tijelima zove raskol, daj Bože da takvih raskola bude što više, kazao je Brkić Zamjenik predsjednika Hrvatske demokratske zajednice Milijan Brkić izjavio je u Kninu da u HDZ-u nema raskola te da će HDZ na čelu 'nove saborske većine' predložiti mandatara o kojem će javnost biti informirana.

Ako se iznošenje različitih stavova i promišljanja o državi na stranačkim tijelima zove raskol, daj Bože da takvih raskola bude što više, kazao je Brkić nakon svečane sjednice kninskog Gradskog vijeća i dodao da što se tiče jedinstva i zajedništva unutar stranke, te poštivanja odluka stranačkih tijela, sigurno nikakvog raskola nema.

Nova saborska većina kojoj će HDZ biti lokomotiva kompozicije, predložit će mandatara, odnosno nadležna stranačka tijela zajedno s našim koalicijskim partnerima, i javnost će za to doznati, kazao je Brkić za Hrvatski radio. On je odbacio mogućnost dodatnih izbora kazavši da oni nikome neće donijeti dobro,"samo će zaustaviti procese i donijeti dodatne troškove", te pozvao saborske zastupnike da već jednom preuzmu odgovornost za ono što su ih birali hrvatski građani.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.