Bujanec odgovorio Anki: Laku noć Zagrebe, pao je Mrak!

06.05.2017. 09:38:50

Odlučio sam objaviti još jednu fotografiju cijenjene kandidatkinje - opet bez montaže i komentara, što je politički sasvim korektno, napisao je voditelj TV voditelj Velimir Bujanec na društvenim mrežama odgovorio je kandidatkinji HNS-a za gradonačelnicu Zagreba Anki Mrak-Taritaš na posljednju prozivku. Podsjetimo, Bujanec je na facebooku objavio fotografiju Anke Mrak-Taritaš kraj izloga i plakata s manekenkom u donjem rublju i napisao "bez komentara", na što je Mrak-Taritaš napisala: "Ono kad te vrijeđa visok, plav i zgodan muškarac, atletske građe". Na novu Bujančevu reakciju nije trebalo dugo čekati. Evo što je napisao. "LAKU NOĆ ZAGREBE, PAO JE MRAK! Nakon što su mi zagovornici demokratskog pluralizma zamjerili da na mojoj stranici ima previše slika jedne kandidatkinje (Brune Esih), odlučio sam dati prostor i drugim damama - i to bez fotomontaža i bez komentara. I onda su lijevi zlonamjernici po običaju, to shvatili na svoj uvrnut i zao način! Umjesto zahvale iz stožera Vrdoljakove prve dame, dobio sam salvu uvreda, ali na svu sreću - ne i 'Savku Dabčević - Ku.ac'... Neutemeljene optužbe neće me pokolebati u mojoj borbi za pluralizam i slobodu medija. Stoga sam odlučio objaviti još jednu fotografiju cijenjene kandidatkinje - opet bez montaže i komentara, što je politički sasvim korektno", napisao je Bujanec na facebooku.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.