Bujanec otkrio zašto ‘ozloglašeni Ostoja’ tuži ljude okolo

24.02.2016. 12:33:50

”Ozloglašeni Ostoja Ranković, otkad je izgubio poluge vlasti, iz očaja tuži ljude okolo”, komentirao je novinar Velimir Bujanec vijest o tužbi bivšeg ministra unutarnjeg poslova protiv Bujanca zbog klevete. Podsjetimo, Ranko Ostojić odlučio je tužiti nekoliko osoba, a Bujanca, konkretno, zbog klevete u Bujici na temu smrti Darka Pajičića, koji je preminuo od posljedica ozljeda dobivenih prilikom pokušaja skidanja dvojezične ploče u Vukovaru. Ostojić je podnio tužbu i protiv glasnogovornika Mosta Nikole Grmoje, direktora zaštitarske tvrtke General Security Enimarka Ponjevića te glavnog savjetnika u toj tvrtki, čije je usluge koristio Most, bivšeg čelnika SZUP-a Smiljana Reljića, a tužbu zbog klevete Ostojić je podnio i protiv HDZ-ova tajnika Odbora za branitelje Josipa Vidovića. Bujanec je komentirao kako je tužba protiv njega stara vijest. ”Mene je tužio zbog istine koju sam objavio o pokojnom Darku Pajičiću i Ostojićevoj neslavnoj ulozi u toj priči. Paradoksalno je da, umjesto da se Ostojić zbog tog slučaja nađe na optuženičkoj klupi, on tuži novinara koji je cijelu priču razotkrio. Potpuno je evidentno da je Pajičić umro zbog teških ozljeda koje mu je nanio Ostojin milicajac Saša Sabadoš. Podsjećam da je Ostoja tada rekao: kriva je rakija”, izjavio je Bujanec za portal direktno.hr. Ostojić je, dodaje Bujanec, činio sve da se taj zločin zataška, još od dolaska Pajičića u osječku bolnicu pa sve do njegove smrti. ”Drago mi je da je tužio i sad će se taj proces zasigurno pretvoriti u postupak protiv njega zbog smrti vukovarskog dragovoljca. Osim toga, cijeli niz svjedoka iz Vukovara potvrdit će koliko je sramotna i nečasna bila uloga bivšeg Milanovićevog prvog pendreka u smrti mučenika Pajičića”, rekao nam je Bujanec i dodao da se nada da će ”Ostoja Ranković na ročišta pristupati trijezan jer, otkad nije ministar, u zadnje vrijeme puno pije po birtijama”.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.