Bujanec tvrdi da je žrtva namještaljke: Kokain mi je podmetnut, vidjet ćete tko je u vrhu politike našmrkan!

10.11.2013. 10:44:05

Bujanec-tvrdi-da-je-zrtva-namjestaljke-Kokain-mi-je-podmetnut-vidjet-cete-tko-je-u-vrhu-politike-nasmrkan_article

ZAGREBAČKA policija izvijestila je danas da joj je sinoć 39-godišnjak prilikom legitimiranja predao gram kokaina. Neslužbeno se doznaje da je riječ o voditelju emisije TV Bujica koja se emitira na TV Mreža, Velimiru Bujancu.

Nakon što su ga policajci jučer nešto prije 19 sati zatekli i legitimirali na području Črnomerca, televizijski voditelj "dragovoljno" im je predao vrećicu s oko jednim gramom kokaina, navode u policiji. Muškarac je priveden na kriminalističko istraživanje te će zbog zlouporabe droga biti predan Prekršajnom sudu. Podsjetimo, zakonskim izmjenama posjedovanje droge više nije kazneno nego prekršajno djelo.

"Ništa ja nisam predao policiji, kokain su mi podmetnuli"

Velimir Bujanec za Index je komentirao slučaj. Kategorički je demantirao da je policiji išta predao.

"Kokain nije moj, nego mi je podmetnut. Žrtva sam policijske namještaljke. Tko je ovo naručio sada ne znam, ali ću doznati. Najavljujem da ću se pozabaviti vrhom hrvatske politike u kojem se šmrče kokain. Hrvatska javnost doznat će uskoro tko je zapravo našmrkan! Učinit ću to zbog svih novinara. Jer ovo što se meni dogodilo, može se dogoditi bilo kojem novinaru u Hrvatskoj. Zaista ne znam u kakvoj državi živimo kada je ovako nešto moguće. U životu nisam zapalio cigaretu, kamoli uzeo drogu. Patim od visokog tlaka i svakodnevno pijem tablete, ne konzumiram nikakvu drogu pa tako ni kokain. Nakon što su me pustili, odmah sam se testirao na droge i nalaz je negativan", kazao nam je Bujanec.

"Dva ćelava tipa iščupala su me iz auta i odveli u mrak..."

Tvrdi kako ga je policija sinoć zaskočila na Črnomercu s dva vozila.

"Bilo je oko 18.30 sati. Prepriječili su mi put. Najprije jedan auto ispred, a onda drugi iza. Iz prvog auta su izašla dva ćelava tipa. Kazali su da su policajci i da odgovaram opisu razbojnika koji je opljačkao kladionicu. Isčupali su me iz automobila i odveli u mrak, a druga dvojica su protupravno pretraživali automobil. Kada smo se vratili, pokazali su mi vrećicu s praškastom materijom. Kazao sam im da to nije moje, a oni su me pitali je li ovo vaš automobil. Odveli su me prvo u postaju Črnomerec pa potom u Heinzelovu. Tek oko ponoći su mi dopustili da se javim svom odvjetniku Zvonimiru Hodaku. Ujutro su me odveli na Prekršajni sud. Sutkinja me je kaznila s 1.400 kuna, no ja ću se žaliti jer s ovim kokainom što su ga izvadili tko zna odakle ja apsolutno nemam ništa", kazao nam je Bujanec.

Uvjeren je da su mu smjestili. Tako mu je, tvrdi, kazao i jedan inspektor koji je sudjelovao u obradi. Auto su mu, kaže, detaljno pretražili tek ujutro sa sudskim nalogom, piše index.

B.P.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.