Bulj: Pogledajte kako sam Pernaru očitao lekciju o Domovinskom ratu

24.11.2016. 19:21:08

U Vukovaru je učinjen ogromnan zločin što vi po beogradskim skupštinama, raznoraznim medijima, po banjalučkim medijima govorite da nije istina, rekao je Bulj Zastupnik Mosta Miro Bulj na fb-u je objavio snimku u kojoj se obraća Ivanu Pernaru vezano uz komentare o Domovinskom ratu. "Jučerašnja lekcija g. Pernaru o oslobodilačkom Domovinskom ratu i poštovanju prema njegovim žrtvama", napisao je Bulj na fb-u. "Gospodine Pernar, hrvatski vojnik predvođen tada prvim hrvatskim predsjednikom na zajedništvu svih hrvatskih građana, bilo sinova ustaša, bilo sinova partizana, stvorili su slobodnu i samostalnu nezavisnu hrvatsku državu opirući se velikosrpskoj agresiji predvođenu Slobodanom Miloševićem i zaista u Vukovaru je učinjen ogromnan zločin što vi po beogradskim skupštinama, raznoraznim medijima, po banjalučkim medijima govorite da nije istina. Jeste li bili u Vukovaru? Hoćete da čitam vaše dopise s facebooka? Da nije hrvatskog vojnika u BiH, nikada mira ne bi bilo. Da nije hrvatskog vojnika u Vukovaru, danas ne bi sjedili ovdje u parlamentu. Sramotne su izjave u kojima se pozivate na ljude koji su dali svoj život, i sada njihove obitelji gledaju ovo, a njihovi sinovi su pod zemljom. Znam, nepravde su nastale jer smo ‘95. predali u ruke političarima i elitama da upravljaju ovom državom, rasprodani su različiti interesi, uhićivalo se, lociralo se i transferiralo te ljude, ali nemojte ići ispod dostojanstva zbog mrtvih, zbog njihove djece i obitelji", poručio je Bulj. Pogledajte snimku. [fbvideo link="https://www.facebook.com/mirobuljMOST/videos/1346616498716130/" width="500" height="400" onlyvideo="1"]

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.