Bulj: ‘Zašto HDZ-ovi zastupnici i Plenković nisu došli čuti vapaj Vukovara?’

16.10.2018. 18:29:25

Mostov saborski zastupnik Miro Bulj poručio je u utorak kako je subotnji prosvjed zbog neučinkovitosti institucija u procesuiranju ratnih zločina bio potreban kako bi se čuo vapaj Vukovara, te se zapitao zašto su se bojali doći i čuti ga i HDZ-ovi zastupnici te premijer Andrej Plenković. “Prosvjed je bio potreban kako bi se čuo vapaj Vukovara. Ja sam tamo bio i bilo mi je stravično slušati zločine koji su rađeni”, rekao je Bulj nakon konferencije za novinare Mosta u Saboru. Zapitao se zašto su se, osim Steve Culeja, tamo bojali doći i ostali HDZ-ovi saborski zastupnici. “Vidljivo je da ovo nije bio prosvjed protiv Plenkovića, ali ostat će upamćeno da je on bio onaj koji je bojkotirao vapaj žrtava Vukovara”, poručio je Bulj. Tu priču, kaže, ne treba politizirati, ali treba tražiti odgovornost onih koji nisu ništa poduzimali. Na pitanje ima li za Culeja mjesta u klubu Mosta ode li iz HDZ-a, Bulj je odgovorio kako o tome nisu razgovarali.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.