Butković i Medved popili vodu iz Slavonskog Broda, Kujundžić i Kuščević odbili

05.04.2018. 10:19:25

Butković je kazao da ne vidi razlog da ne popije tu vodu nakon posljednjih nalaza Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, uoči sjednice Vlade, ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić te ministar branitelja Tomo Medved popili su čašu slavonskobrodske vode koju im je dao reporter RTL-a Boris Mišević, dok je ministar zdravstva Milan Kujundžić odbio popiti vodu objašnjavajući  da je "voda prema kemijskoj analizi u Brodu je sa zdravstvenog aspekta ispravna". [video width="640" height="352" mp4="http://portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/Butković-i-Medved-popili-vodu-iz-Slavonskog-Broda-koju-im-je.mp4"][/video] Vodu je odbio popiti i ministar Lovro Kuščević. Butković je kazao da ne vidi razlog da ne popije tu vodu nakon posljednjih nalaza Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Na temelju zadnjih analiza uzoraka koje je uzorkovao Hrvatski zavod za javno zdravstvo sa šest lokacija na području Slavonskog Broda utvrđene su količine ugljikovodika ispod maksimalno dopuštenih vrijednosti. [video width="640" height="352" mp4="http://portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/Video-Ministar-Kujundžić-odbio-popiti-vodu-iz-Slavonskog-Bro.mp4"][/video] Hrvatski zavod za javno zdravstvo jučer nije dao nove preporuke o tome je li voda za piće ili nije, što znači da je 90.000 stanovnika Slavonskog Broda i okolice i dalje osuđeno na cisterne s pitkom vodom i spremnike.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.